Palestinagrupperna i Sverige (PGS) verkar för Syriens intressen

26 Nov

Palestinagrupperna i Sverige (PGS) verkar för Syriens intressen: I program och stadgar (http://palestinagrupperna.se/palestinagrupperna-i-sverige-pgs/program-och-stadgar) för Palestinagrupperna i Sverige (PGS) kan man läsa följande: ”PGS tar endast ställning i frågor som rör Palestina-Israelkonflikten och det palestinska folkets rättigheter. ” Men i samma program och stadgar skriver PGS även att ”verka för att Israel lämnar alla ockuperade områden på Västbanken, i Gaza, Östra Jerusalem och Golanhöjderna.”

Det låter ju minst sagt motsägelsefullt, först så tar PGS ”endast ställning” i den s.k. Palestina-Israelkonflikten, men samtidigt verkar PGS även verkar för att Israel ska lämna Golanhöjderna. Då tar man ju förstås ställning i en konflikt som inte rör den mellan palestinierna och Israel. Ligger det i svenska statens intresse att via Sida överhuvudtaget ge en enda krona till en organisation som PGS, vilka t.o.m. ger sig in i konflikten mellan Syrien och Israel?

Om du ännu inte har protesterat emot PGS missbruk av skattemedel kan göra det via facebook.com/pgsprotest. http://www.stoppabojkott.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: