Palestinagrupperna i Sverige och ISM

28 Nov

Palestinagrupperna i Sverige är nöjda enligt egen utsago (1) med ”flera lyckade samarbeten med andra organisationer. Till exempel … International Solidarity Movement (ISM)…”
(1) palestinagrupperna.se/files/PGS%20VB%202008-2009.pdf

Som du kanske kommer ihåg rapporterade Israels UD att två terrorister som var involverade i självmordsattacken mot baren Mike’s Place i Tel Aviv 2003 (tre döda och över 50 skadade där Hamas och Al-Aqsa-martyrernas brigad tog på sig självmordsattacken) hade förbindelser med vänsteraktivister och medlemmar från International Solidarity Movement (ISM), organisationen som PGS samarbetar med.

ISM-medlemmar säger sig vara en icke-vålds organisation men så är inte fallet, långt ifrån, vilket ovanstående anklagelse från Israels UD visar tydligt samt att ISM regelbundet deltager i våldsamma handlingar mot israeliska soldater.

ISM-medlemmar tas emot ibland av palestinska terrororganisationer för vidare instruktioner hur de på sitt sätt kan vara till ”nytta” för dem och när ISM-medlemmar åker till Israel gör man det ofta under falsk flagg, man uppger alltifrån man kommer till Israel som turister till religiösa syften m.m. IDF har också arresterat en ISM-medlem som gömde en islamisk jihad terrorist, bland mycket annat.

ISM är en av de s.k. anti-fredsorganisationer som finns och stödjer inte en 2-statslösning mellan palestinier och israeler, vilket inte förvånar då ISM var grundat av extrema vänsteraktivister och är en del av den s.k. BDS-kampanjen (Bojkott – Deinvestering – Sanktioner) mot Israel.

Att Palestinagrupperna i Sverige talar om ”lyckade samarbeten” med ISM är ytterligare ett skäl att stoppa skattemedel till PGS. Mer information om ISM finns t.ex. via http://www.stoptheism.com/ och andra siter runtom Internet.

Har du ännu inte protesterat emot att dina pengar används till PGS? Vänligen gå till http://www.facebook.com/pgsprotest. Ifall du redan har protesterat skicka gärna protestlänken vidare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: