Temaskriften ”Kolonialism och apartheid – Israels ockupation av Palestina” distribueras fritt

29 Nov

Temaskriften ”Kolonialism och apartheid – Israels ockupation av Palestina” som Palestinagrupperna i Sverige (PGS) har tryckt upp med svenska skattemedel, finns nu tillgänglig via Utbudet.se som erbjuder lärare kostnadsfritt skolmaterial.

Utbudet.se skriver själva om sin verksamhet att: ”Idag är det viktigare än någonsin att vi har elever som värderar, analyserar och kritiserar. Materialet som vi distribuerar spänner över en lång rad ämnen och riktar sig till såväl grundskola som äldre elever. Mycket av materialet är anpassat för skolungdom, och kan med fördel användas i undervisningen – som komplettering, fördjupning, bredvidläsning eller varför inte till att öva kritiskt granskande läsning.” Huruvida en hatskrift som den ovannämnda kan bidra till att höja kvalitén i undervisningen bland skolor i Sverige är ju förstås ett önsketänkande som inte har förankring i verkligheten.

Att PGS ser medlemskapet hot Utbudet.se som viktigt går att läsa på deras egen hemsida: ”Sedan 2006 är vi med i Utbudet, där lärare kan beställa material gratis mot att vi faktureras för portokostnaden och får listor över de skolor som beställt. Som medlem exponeras man också i deras material och på webben. Under 2008 och 2009 har vi distribuerat över 6 000 temaskrifter genom Utbudet.”

Snart kommer tusentals temaskrifter av ”Kolonialism och apartheid – Israels ockupation av Palestina” ha distriburerats kostnadsfritt via Utbudet.se (http://www.utbudet.se/Shop/Article/List/?search=palestinagrupperna) och sprider därmed hat mot Israel i Sveriges skolor gratis, där t.o.m.våra skattepengar har stått för notan gällande text och tryckning. Skicka gärna ett meddelande till Utbudet.se vad du tycker om att de erbjuder hatskriften på sin hemsida via info@utbudet.se.

Dags för Sveriges skolor att göra en egen självsanering och vägra ta in propaganda- och hatmaterial från Palestinagrupperna i Sverige!

————————————————
==> Sprid facebook.com/pgsprotest <==
————————————————

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: