Den s.k. Apartheidveckan mot Israel avslöjar den (ö)kända BDS-rörelsens mål

19 Mar

Den s.k. Apartheidveckan mot Israel avslöjar den (ö)kända BDS-rörelsens mål: Apartheidveckan som arrangeras världen över av BDS-rörelsen har ju som mål att delegitimera Israel för att på så sätt försöka få opinionen med sig att Israel saknar existensrätt.

Nu finns det många exempel att visa hur oseriös rörelsen är och att man struntar i palestinierna. Ett enkelt, men slående exempel, på hur BDS-rörelsen struntar i palestinierna är exempelvis palestiniernas situation i Libanon.

I Libanon kan t.ex. en palestinier inte äga mark och blir diskriminerad när de söker arbeten. Var är BDS-rörelsens protester mot denna diskrimination eller kanske rentav apartheid?

Arrrangeras det anti-demonstrationer mot Libanon utanför landets ambassad i Stockholm och i andra huvudstäder världen runt mot detta? Självklart inte, BDS-rörelsen struntar i palestinierna och använder dem som medel för sitt mål att Israel ska försvinna. Men det är ju förstås något som de aldrig under några som helst omständigheter kommer att lyckas med.

Israel kommer att överleva den (ö)kända BDS-rörelsen och en dag kommer palestinierna att förstå hur bedragna de i själva verket blev av rörelsen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: