Sodastreams nya AquaBar

18 Apr

SodaStreams nya innovation AquaBar är ett helhetskoncept som klarar av att t.ex. rena och filtrera vatten och möjlighet att använda både varmt och kallt vatten

SodaStreams AquaBar har designats av Italiens Stefano Giovannoni och den 17 april kan man få en förhandsvisning då AquaBar presenteras på den årliga Salone Internazionale del Mobile design exhibition där Stefano Giovannoni medverkar.

SodaStreams VD Daniel Birnbaum: “Jag är mycket glad över Aquabar, som kommer att förändra våra vardagliga vattenvanor genom att tillhandahålla ett bekvämt sätt att njuta av vatten. För första gången erbjuder SodaStream en helt integrerad vattenstation som uppfyller alla våra vattenbehov – varma, kalla och mousserande. Allt från renat och filtrerat vatten och med Stephanos fantastiska konstruktion resulterar detta i en produkt som alla skulle älska att ha i sitt kök. AquaBar är ett viktigt steg mot SodaStreams ultimata lösning av ett enda system som ger kolsyrat vatten vid en knapptryckning.”

Stefano Giovannoni: “Aquabar kommer hjälpa till att rädda miljön genom att konsumenterna kan undvika att köpa plastflaskor och förbättra funktionaliteten i köket genom att göra uppgifter enklare. Detta unika system ger alla vattenfunktioner som behövs i hemmet eller på kontoret och med en snygg design som stolt kommer att finna sin plats på köksbänken.”

Länk till originalartikel, http://www.globes.co.il/serveen/globes/docview.asp?did=1000740497&fid=1725.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: